Προσομοίωση γραμμής παραγωγής

Αν Ψάχνετε λύσεις για ένα βιώσιμο εργοστάσιο και μια βελτιστοποιημένη γραμμή παραγωγής, το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign μπορεί  να σας βοηθήσει  προσομοιώνοντας τη γραμμή παραγωγής σας.

Με την πλατφόρμα προσομοίωσης Visual Components η ομάδα του I4byDesign μπορεί να σχεδιάσει όλα τα σενάρια και να βρει αυτό που σας ικανοποιεί. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο εφόσον έχουν προβλεφθεί όλα τα πιθανά σενάρια καταλήγοντας στο καταλληλότερο με βάση τους εξοπλισμούς σας, τον χρόνο και τους πόρους σας. Τώρα η πρόβλεψη της καλύτερης γραμμής παραγωγής γίνεται εφικτή.

Οφέλη

  • Αύξηση απόδοσης έως 30%
  • Έως 15% εξοικονόμηση κόστους
  • Μείωση εργατικών ωρών
  • Άμεση σχεδίαση λύσης

Το Visual Components, με την ευκολία χρήσης, τη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υλικού και λογισμικού και τις προηγμένες δυνατότητες προσομοίωσης και οπτικοποίησης, αποτελεί ιδανικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν και να βελτιστοποιήσουν συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού εισάγοντας ρομποτικά συστήματα.

wh_1.4el

Το έργο I4byDesign υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας: ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Το έργο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2023.

Επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής του Κέντρου Ικανοτήτων είναι ο Δρ. Δημήτριος Τζοβάρας, Πρόεδρος του ΔΣ του EKETA.

Επικοινωνία