Skip to content Skip to footer

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης

Funding

Υπηρεσίες

Καθοδηγούμε τη Χρηματοδότηση των Αναγκών της Επιχείρησης σας

Το I4byDesign αφοσιώνεται στην παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής υπηρεσίας σε θέματα χρηματοδοτικών προγραμμάτων, αναλύοντας τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας με στόχο τη βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και οι Εθνικοί πόροι χρηματοδότησης. Με το εξειδικευμένο μας υποστηρικτικό προσωπικό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές και να σας κατευθύνουμε προς την επιτυχία σε διάφορα Εθνικά, Ευρωπαϊκά και Διεθνή προγράμματα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών συμβουλευτικής, προωθώντας την επιτυχία των πελατών μας και δημιουργώντας παράλληλα το κατάλληλο περιβάλλον για την καλύτερη δικτύωση της επιχείρησή σας.

Τα Ευρωπαϊκά Έργα που Συμμετέχουμε ως Συντονιστές, Εταίροι ή Εξωτερικοί Συνεργάτες

Το I4byDesign έχει κερδίσει και ηγείται του προγράμματος “Industry 4.0 Skills Development for Greek SMEs”, όπου σε συνεργασία με το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Norwegian University of Science and Technology – NTNU), θα προωθήσουν τη μεταφορά τεχνογνωσίας από Νορβηγούς συνεργάτες σε ελληνικές ΜΜΕ. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη διοργάνωση Ημερίδων/Σεμιναρίων πάνω σε κρίσιμες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0 καθώς και στη Γυναίκεια Επιχειρηματικότητα. Στα πλαίσια του προγράμματος, το I4byDesign θα επεκτείνει το δίκτυό του στη Νορβηγική αγορά και θα φέρει σε επαφή εταιρείες από Ελλάδα και Νορβηγία, ξεκινώντας έτσι μια ισχυρή συνεργασία για την επίλυση κοινών προκλήσεων.

  

Το πρόγραμμα PLIADES θα διερευνήσει και θα αναπτύξει ένα πλαίσιο ενσωμάτωσης δεδομένων σε βασικές αρχιτεκτονικές SoA, όπως IDSA, και θα τις επεκτείνει με μια σειρά αναπτυγμένων στοιχείων που λύνουν βασικά, σύνθετα, αλλά πρακτικά προβλήματα σχετικά με την πράσινη δημιουργία και αποθήκευση δεδομένων, ιδιοκτησίας και εύρεσης, καθώς και χρήση, επαναχρησιμοποίηση και διάθεση ανάμεσα σε ποικίλους χώρους δεδομένων.

Το I4byDesign συμμετέχει σαν συνεργάτης στις εργασίες που αφορούν τη συλλογή δεδομένων, τη δοκιμή των ρομποτικών συστημάτων στη βιομηχανία, τη δημιουργία και δοκιμή ψηφιακού διδύμου και δοκιμές περιπτώσεων χρήσης.

To RoBétArmé είναι ένα πρόγραμμα που θα παραδώσει ένα κατασκευαστικό σύστημα συνεργατικής φύσης μεταξύ ρομπότ και ανθρώπου για την αυτοματοποίηση του shortcrete (δηλ. έκχυση σκυροδέματος σε μορφή σπρέι), η οποία είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία στον κατασκευαστικό κλάδο.
Το I4byDesign συμμετέχει ως συνεργάτης στις εργασίες που αφορούν τα εργαλεία προσομοίωσης, ψηφιακού διδύμου και δοκιμή περιπτώσεων χρήσης.

 

Το πρόγραμμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση» πραγματοποιείται στα πλαίσια του συνεργατικού προγράμματος INTERREG V-A GREECE-BULGARIA 2014-2020 για την ενίσχυση του οικοσυστήματος των MME, υπό τις οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές που προκύπτουν από την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Το πρόγραμμα αναμένεται να ενισχύσει τομείς σχετικούς με την επιχειρηματική επιτυχία και να τονώσει την επιχειρηματική ανάπτυξη στα Ελληνο-βουλγαρικά σύνορα.

Το I4byDesign συμμετέχει στο πρόγραμμα σαν εξωτερικός συνεργάτης, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες στις Ελληνικές και Βουλγάρικες MME, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη σε νέες, αναδυόμενες τεχνολογίες και λύσεις στον χώρο της Βιομηχανίας 4.0 και Logistics 4.0.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίας

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΤηλεφωνική κλήση

  Το έργο I4byDesign υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας: ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

  Επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής του Κέντρου Ικανοτήτων είναι ο Δρ. Δημήτριος Τζοβάρας, Πρόεδρος του ΔΣ του EKETA.

  Επικοινωνία

  I4byDesign IKE —
  Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης
  6o χλμ Χαριλάου – Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

  Aκολουθήστε μας στα Social Media

  Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις δράσεις του Κέντρου Ικανοτήτων I4byDesign.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις δράσεις του Κέντρου Ικανοτήτων I4byDesign.

   © 2024 I4byDesign. All Rights Reserved.
   Go to Top